NEWSTRAP.GR

Ο «παραλίας» δήλωνε …μαλάκας - για να μην τον πούνε Gay!

E-mail Εκτύπωση PDF

1tzelepiΓράφει ο Μάκης Δεληπέτρος

 

Ρωτούσαν τον μακαρίτη τον «παραλία» στον Πειραιά τα παλιόπαιδα από την «Φοντάνα» και το «Φιν»:

 

«…δεν ξέρουμε ποιος είσαι ακριβώς. Υπάρχει και άλλος με το όνομα το ίδιο επίθετο. Είσαι ο μαλάκας ή ο π…;»

 

 

 

Ο περιβόητος αγαθιάρης «παραλίας» δεν ήταν καθόλου politically correct! Μισούσε θανάσιμα τους Παναθηναϊκούς, τους κομμουνιστές και τους ομοφυλόφιλους και έφευγε κάθε φορά σοκαρισμένος ουρλιάζοντας: « μαλάκας είμαι παιδιά, ο μαλάκας…»

 

 

 

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ:

 

 

 

·        Η πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ιβέτα Ραντιτσόβα αμφισβήτησε ξανά την αποτελεσματικότητα των δανειακών συμβάσεων της τρόικας με την Ελλάδα.

 

«Ας το πούμε ευθέως: Αυτή δεν είναι βοήθεια προς την Ελλάδα, αλλά μάλλον προς τις τράπεζες στις οποίες οφείλει η Ελλάδα», δήλωσε η Ι. Ραντιτσόβα. Το 2010 η κ. Ραντιτσόβα είχε αρνηθεί να συμβάλει η Σλοβακία στο πρώτο δάνειο προς την Ελλάδα, ικανοποιώντας μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης στη χώρα της, αλλά εξοργίζοντας τους εταίρους της στην ΕΕ.

 

«Και άλλες χώρες θα έπρεπε να είχαν αρνηθεί διότι τα χρήματα δεν βοήθησαν την Ελλάδα καθ’ οιονδήποτε τρόπο», είπε η πρωθυπουργός στην εφημερίδα.

 

Οι Τσέχοι πάντα καμώνονταν πως είναι Γερμανικό φύλο. Οι ομόδοξοι μας Σλοβάκοι, είναι Σλαύοι που έπεσαν (οι μόνοι με εκλογές!) από την «συντροφικότητα» των αδελφών Σοβιετικών στην «αγκάλη» των Ευρωπαϊστών (Και ο Πάγκαλος το ίδιο περίπου είχε πάθει: από κομμουνιστής βρέθηκε «Φεντεραλιστής» αλλά αυτουνού του βγήκε σε καλό) τελικά…

 

 

 

Οι Σλαύβοι είναι σαν τον μακαρίτη: δηλώνουν κατά καιρούς μόνοι τους «μαλάκες». Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν λένε και αλήθειες…

 

Για τους Τσέχους που καμαρώνουν ότι είναι… Γερμανοί δεν θα εκφραστώ.

 

-Και ενώ συμβαίνουν αυτά, εδώ  ένας δημοσιογράφος ανακάλυψε πως «τα κόμματα περνάνε δύσκολα…»

 

Ναι να τα βάλουμε στο συσσίτιο μεγάλε…

 

(που θα τα βάλουμε)

 

Είτε γίνουν εκλογές, είτε όχι. Είτε βγει ο απόγονος του «Τρελαντώνη» για λίγο, είτε όχι…

 

 

 

Add comment


Security code
Refresh