NEWSTRAP.GR

Το Πείραμα της …Νέας Φιλαδέλφειας και ο «Λέων» κ. Γ. Α. Παπανδρέου

E-mail Εκτύπωση PDF

1philadexperimentΓράφει ο Μάκης Δεληπέτρος

 Κακά τα ψέματα, ο κ. Γ.Α.Παπανδρέου φρόντισε να περάσει στην κοινή γνώμη μια αίσθηση «αγαθού» έως… αλαφροίσκιωτου ανθρώπου…

Αυτή υπήρξε η μεγαλύτερη επιτυχία του. Είναι προφανές ότι στην πορεία της διακυβέρνησης του, η οποία… συνεχίζεται μέσω «συγκυβέρνησης» έκανε μόνον λάθη!

Εάν τον αποδεχόμασταν ως «μειονεκτικό» θα ήταν λογικό. Όμως δεν είναι.

Ο κ. Γ. Α. Παπανδρέου μας έσπρωξε σε ένα «πείραμα καταστροφής» που συνεχίζεται:

Μας θυμίζει τους υπευθύνους για το γηπεδικό πρόβλημα της Α.Ε.Κ.: γκρέμισαν το γήπεδο της ιστορικής ομάδας βασιζόμενοι στο ότι «θα αναγκαστούν όλοι» να πράξουν κάθε τι θεμιτό (ή και αθέμιτο) προκειμένου να μην μείνει ανέστια η Ομάδα.

Που έμεινε ,ανέστια, όπως και οι Έλληνες.

Εκτός και αν πιστέψουμε, πράγμα αδύνατο ότι θέλει κάποιος να μας κάνει «αόρατους», να μας εξαφανίσει, όπως λέγεται ότι συνέβη στο αντιτορπικό «Λέων» (κατ΄ άλλους το «Αετός»), στην περιβόητη αναζήτηση απομαγνητισμού-«αορατότητας» που απεκλήθη σκέτα… «Πείραμα της Φιλαδέλφειας». Αλλά δεν νομίζω…

Για τον κ.Γ. Α. Παπανδρέου που κυβερνά μέχρι σήμερα μέσω του δικού του «Μεντβέντεφ», του κ. Παπαδήμου δηλαδή (και της υπ΄αυτόν «τρόικας πολιτικών») ισχύει η ρήση του μεγάλου κινέζου, θεωρητικού του πολέμου, Σουν Τζου:

 

«…Παραμείνετε ανεξιχνίαστος ώς προς τις επόμενες κινήσεις σας. Κάθε πόλεμος βασίζεται στην παραπλάνηση. Ο Στρατηγός πρέπει να έχει την ικανότητα να κρατά για τον εαυτό του τα όποια σχέδια του (σκοτεινά ή μή), (νόμιμα ή λιγώτερο νόμιμα) και να μην τα αποκαλύπτει ποτέ στους αξιωματικούς και τους άνδρες του, ώστε κανείς να μην καταλαβαίνει τι κάνει. Τίποτα δεν είναι πιο απόρρητο απο τις μυστικές επιχειρήσεις και ποτέ να μην ξεχνάτε πως σε κάθε τέτοιο ελιγμό συνυπάρχουν το πλεονέκτημα και ο κίνδυνος…»

Υπάρχει όμως το στρατηγικό αντίμετρο, που λειτουργεί υπέρ των πολιτών, πάλι από το Σουν Τζου:

«…Κάντε την απελπισία σύμμαχο & οπλίστε τον στρατό σας με την δύναμη της απελπισίας. Τα άγρια θηρία όταν παγιδευτούν, μάχονται απελπισμένα, πολύ περισσότερο οι άνθρωποι. Εαν ξέρουν πως δεν υπάρχει άλλη λύση, θα αγωνιστούν μέχρι θανάτου & θα ακολουθούν κατά γράμμα κάθε διαταγή. Οι στερημένοι απο κάθε ελπίδα, δεν φοβούνται τίποτα. Σε τέτοιες καταστάσεις οι άνθρωποι είναι ικανοί να αποσπάσουν, μέσα απο μια ήττα, τη ΝΙΚΗ.»

Ο κ.Γ.Α. Παπανδρέου και ο «στρατός» του προέβησαν σε μία παγκόσμια δοκιμασία πειραματιζόμενοι σε ένα «δοκιμαστικό σωλήνα» 11.000.000  πολιτών και Ελληνοποιημένων, όπως και περίπου 30% Εποίκων που λειτούργησαν ως καταλύτης:

·        Τεστάρεται η ανοχή σε ψευδείς υποσχέσεις.

 

·        Ελέγχεται το πώς μία χώρα μπορεί να φθάσει στο σημείο να εκλιπαρεί για την …μεταγωγή της από το άρμα μιας μεγάλης δύναμης, όπως η Ε.Ε.-Γερμανία, στην αγκάλη του Δ.Ν.Τ-Η.Π.Α.

 

·        Σε «αναλώσιμο περιβάλλον» ελέγχεται το πώς αντιδρά ένας λαός σε συνθήκες ολοένα και περισσότερο εντεινόμενης στέρησης και πίεσης.

 

·        Δοκιμάζεται πως μπορεί να επιτευχθεί το μάξιμουμ της απόδοσης πλούτου σε επιχειρηματίες σε συνθήκες με μίνιμουμ παροχές στους ανθρώπους που από ανεπτυγμένη Κοινωνία θα πρέπει να αποζήσουν πλέον σε συνθήκες χειρότερες από εκείνες των Εποίκων του Μαγκρέμπ ή της Νιγηρίας-Σενεγάλης που καθόλου τυχαία, μεταφέρθηκαν εδώ, χωρίς να εργάζονται όπως άλλες μεταναστευτικές Κοινότητες, ως «εμβόλιο ανοχής- αντοχής» στον… πλέον απελπισμένο!

 

 

Ας δούμε πως περιγράφεται στο Ίντερνετ ένα γενικό πείραμα:

«…Ως Πείραμα  χαρακτηρίζεται η οποιαδήποτε έμπρακτη δοκιμή ή εφαρμογή θεωρίας προς άσκηση ή μελέτη και γενικά ο κάθε έλεγχος της θεωρητικής γνώσης. Ειδικότερα όμως Πείραμα λέγεται η υπό του ανθρώπου μεθοδική αναπαραγωγή ενός φαινομένου με στόχο την εξακρίβωση της φύσης του, των αιτιών που το προκαλούν και των νόμων από τους οποίους διέπεται αυτό το φαινόμενο.

Το Πείραμα συμπληρώνει την παρατήρηση και παρέχει γνωστικό υλικό με το οποίο ο επιστήμονας έχει τουλάχιστον την ευκαιρία να παρακολουθήσει πλευρές του φαινομένου που ίσως στη φύση, του είναι αδύνατον. Το Πείραμα εκτός της έκδηλης αναγκαιότητάς του εμφανίζει και τα ακόλουθα σημαντικά πλεονεκτήματα:

1. Τα προκαλούμενα από πειράματα φαινόμενα είναι υποκείμενα στον επιθυμητό χρόνο και όχι εκείνο της φύσεως.

2. Παρέχεται το δικαίωμα της επανάληψης κατά βούληση και κάθε φορά που κρίνεται αναγκαίο.

3. Παρέχουν χρόνο εξαγωγής συμπερασμάτων.

4. Παρέχουν δυνατότητα διαχωρισμού των φαινομένων που δεν παρέχεται στη Φύση

5. Παρέχεται συχνά η δυνατότητα αυξομείωσης της ταχύτητας ενός φαινομένου που απαντάται στη φύση.

6. Παρέχεται η δυνατότητα ακριβέστερων μετρήσεων …

 

Γενικά τα πειράματα πραγματοποιούνται κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες, όπως ακριβώς εκείνες των Εργαστηρίων. Κατά τη διάρκεια δε αυτών πραγματοποιούνται διάφορες μετρήσεις, δηλαδή αντιστοιχίες φυσικών ποσοτήτων σε συγκεκριμένους αριθμούς (αριθμητικές τιμές) μετά από σύγκριση αυτών με πρότυπες ποσότητες, ίδιων μεγεθών, που έχουν γίνει αποδεκτές ως μονάδες. Σε όλες όμως τις μετρήσεις συνυπάρχουν σφάλματα που αποτελούν και τις σχετικές ανακρίβειες των μετρήσεων. Τα σφάλματα αυτά προέρχονται από τρεις παράγοντες που μπορεί και να συνυπάρξουν, το σφάλμα των οργάνων, το σφάλμα του παρατηρητή και οι συνθήκες του περιβάλλοντος.

  • Τα πειραματικά αποτελέσματα ερμηνεύονται με τη βοήθεια "υποθέσεων" οι οποίες και αποτελούν τις επιστημονικές "προτάσεις" ερμηνείας!

ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ: Εάν δεν θέλετε να το αποδεχτείτε, θυμηθείτε πως δώθηκε το «φάρμακο» στον Αντι- ΝΑΤΟϊκό Γκωλισμό: με ενέσιμη μορφή… εξέγερσης!

-και εδώ κάθε συμμαχική προς τον Γκωλισμό πρακτική εκτονώθηκε με προβοκάτσιες που οδήγησαν, τελικώς, σε πραξικόπημα…

-Ό,τι θέλετε (θέλουνε) διαλέγετε (διαλέγουν) και πάλι…

 

                ΜΑΚΗΣ  ΔΕΛΗΠΕΤΡΟΣ

Add comment


Security code
Refresh