NEWSTRAP.GR

Διαφημιστείτε σε εμάς

E-mail Εκτύπωση PDF

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα www.newstrap.gr δεν έχει σκοπό το κέρδος - χωρίς αυτό να σημαίνει πώς πάσχουμε από αγκυλώσεις του τύπου «κάθε επιχειρηματική- κοινωνική δραστηριότητα είναι κακή και ενάντια στα συμφέροντα του Λαού».

Η www.newstrap.gr δέχεται χορηγίες και διαφημίσεις, προκειμένου να καλύψει τα λειτουργικά της έξοδα.  Όμως, καθώς κάθε σωστή σχέση πρέπει να ωφελεί και τις δύο συναλλασσόμενες πλευρές, έτσι και ο διαφημιζόμενος στη www.newstrap.gr μπορεί να επωφεληθεί από τη δυναμικότητα της ιστοσελίδας μας, η οποία ήδη στο λίγο αυτό διάστημα ύπαρξης της ξεπέρασε την προσδοκώμενη επισκεψιμότητα.  

Παρόλο που όλο και περισσότερες εταιρίες αυξάνουν το ποσοστό των χρημάτων που διαθέτουν για τη διαφήμιση των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους στο internet, η www.newstrap.gr κάνει προσεκτική επιλογή των εταιρειών που θα προβάλει, θέλοντας να διατηρήσει την ανεξαρτησία και την αισθητική  της.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τα πλεονεκτήματα και το κόστος διαφήμισης μπορείτε να επικοινωνήσετε  μαζί μας στην  ηλεκτρονική  διεύθυνση   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.