NEWSTRAP.GR

Το σχέδιο των «μεγάλων σιωπηλών» για την Ελλάδα-να τελειώσουν όλα άμεσα!

E-mail Εκτύπωση PDF

1depΓράφει ο Μάκης Δεληπέτρος

 

 «Τρενάκι του τρόμου» είναι πλέον Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Βουλή και Κόμματα.

Όπως όλες οι επιχειρήσεις διέρχονται «Κρίση» και πρώτο μέλημα είναι να ξεπουλήσουν όσο-όσο την πραμάτεια  τους πριν την… απογραφή: να υπογραφούν οι νέες συμβάσεις, να δημοπρατηθούν Στρατόπεδα Συγκέντρωσης «Λαθρομεταναστών», φυλακές κ.α., ώστε να παιχθεί το τελευταίο χαρτί πριν την τελική αποχώρηση του σημερινού επιχειρηματικού-πολιτικού προσωπικού… Και αυτό γιατί:

·       Δεν είναι τόσο κορόιδα, γνωρίζουν ότι ούτε 1 στους 10 επιχειρηματίες όποιου είδους και πολιτικούς όποιου είδους δεν διεσώθησαν από Οικονομική Κρίση, Δικτατορία, πόλεμο. Ούτε ποτέ, πουθενά στον κόσμο οι Τράπεζες επεβίωσαν (γιατί άλλωστε;) με επιδοτήσεις από …υπερχρεωμένους δανειολήπτες!

·       Γνωρίζουν ότι σε «ευρωπαϊκό περιβάλλον» ούτε ανάπτυξη …επιτρέπεται να γίνει, ούτε οιαδήποτε παραγωγική διαδικασία. Άρα είναι ζήτημα του επόμενου χειμώνα, η ολοκληρωτική κατάρρευση, γίνει δεν γίνει το «τρίτο κούρεμα».

·       Γνωρίζουν ότι εφαρμόζεται πολιτική «ολοκληρωτικής αποστέρησης αγαθών» κατ΄ αντιγραφή των απαιτήσεων της Βέρμαχτ. Και τότε στα λόγια ο Χίτλερ (βλ. «Ο Αγών μου») επεδίωκε «οικονομική ενοποίηση της Ευρώπης» και ένταξη της Ελλάδας στις χώρες με χαρακτηρισμό «1», μαζί με Γερμανία, Αυστρία, Τσεχία κ.λ.π. Στην πράξη όμως…

·       Για αυτό τα κόλπα τύπου Κουτρουμάνη: κανείς Γερμανός δεν ορέγεται το σπίτι μου στην Κυψέλη-θα πρέπει εκτός από γονιδιακή έκπτωση να μην είχε και στοιχειώδη επικοινωνία με το περιβάλλον. Οι εδώ Brokers βιάζονται να πάρουν το όποιο μερτικό από τις Τράπεζες, η Τρόικα καίγεται για «δεσμεύσεις» που να καταστείλουν, σύμφωνα με τις πρακτικές κάθε Ανατολικού και Δυτικού Ολοκληρωτικού δικτάτορα, τις αντιδράσεις του λαού. Π.χ. στην Χιλή, την Πορτογαλία, την Αλβανία, την Ρουμανία και αλλαχού, το κόλπο έπιασε για πολλά χρόνια.

·       Γνωρίζουν ότι Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης θα επέλυε (αλά Ρωσία του Πούτιν) τάχιστα τα προβλήματα της εις …βάρος τους, με την μέθοδο του «ελαστικού εμπορίου»: αυτού που έκανε την χώρα μας να πορευτεί από τα χρόνια του λαθρεμπορίου κάτω από την μύτη των Οθωμανών έως τους Ναπολεόντειους πολέμους, τον Ισπανικό Εμφύλιο, τα σπασίματα του εμπάργκο από την Ροδεσία και την Νότιο αφρική, έως τον πόλεμο των Επτά Ημερών και επί των ημερών μας με (πρόβλημα στο πληκτρολόγιο)

 

 

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ: ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΔΡΟ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΙ…

 

1ον. Υπάρχει δεν υπάρχει πολύ πετρέλαιο και φυσικό αέριο, μόνη λύση, μελετημένη στο σύνολο της από το 1991 (έφτασαν να εμπιστευθούν τόσο σοβαρά πράγματα πέραν των ευκόλως αναγνωριζόμενων, ακόμη και σε τυχάρπαστο «προθυμογράφο» από… τότε) είναι «ο πόλεμος με την Τρομοκρατία» και η τελική «Σύγκρουση με τις Δεσποτείες της Ανατολής και τις Ισλαμικές Ηγεμονίες από τον άξονα Τουρκίας-Ιορδανίας-Συρίας έως τις Παντουρανιστικές-παντουρκικές κρατικές και φυλετικές οντότητες! Που ενυπάρχουν πολύ πέρα από την «επαναστατούσα» Βόρεια Αφρική, ως Γεωπολιτικός δεσμός μέσω Τατζίκων, Αζέρων, Καζάκων, Τουρκμένων κ.λ.π., που φθάνει έως τους Ουϊγούρους,  μέσα στο Κινεζικό έδαφος.

2ον. Η απειλή εδώ και τώρα, είναι η έλλειψη στρατηγικού βάθους του Ισραήλ. Το πετρέλαιο που ανακαλύφθηκε «χθες» είναι η αφορμή για σύμπηξη μιας νέας αντίπαλης Συμμαχίας, Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, που δεν εξασφαλίζει μόνον την επιβίωση του μόνου αντι-Ισλαμικού Κράτους στην περιοχή αλλά κυρίως διαμορφώνει ένα «γεωπολιτικό δακτύλιο θαλασσίων δυνάμεων κατά Σπάικμαν» ικανού να εξουδετερώσει κάθε επιδίωξη των μουσουλμανικών «Χερσαίων Δυνάμεων» της περιοχής, στον χώρο του αποκαλούμενου «Ανατολικού Ζητήματος» που ουδέποτε ελύθη αποτελεσματικά…

3ον. Η βοήθεια παραγόντων της Αριστεράς, κατάφερε -από τα χρόνια του Κ.Κ.Ε- εσωτερικού έως τις μέρες μας, να προσφέρει το τυρί και την φάκα, για δύο αναγκαίες και ικανές συνθήκες που ήταν προϋποθέσεις για την επιτυχία της «παγκοσμιοποίησης»: Εφαρμόσθηκε false flag operation για την δημιουργία «ψυχολογικών επιχειρήσεων» κατά των Ελλήνων κ.α. λαών της περιοχής. Φόβος, απομείωση μισθών, εκβιαστικές-υποτιμημένες μισθολογικά όσο και σε απαιτήσεις διαβίωσης κοινότητες δημιούργησαν μία από τις μεγαλύτερες «Επιχειρήσεις Ψυχολογικού Πολέμου» μεταπολεμικά.

4ον. Αν το πείραμα καταστολής αστικού τύπου αντιδράσεων-ελέγχου συμπεριφοράς, ευοδωθεί τάχιστα, τότε η «Κρίση» θα προχωρήσει, προχωρά, με γοργά βήματα σε Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία κ.α.

 

ΟΙ «ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΙΩΠΗΛΟΙ» ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ…

Αν δεν πετύχει η μονοκρατορία των «Εταιρειών Ελέγχου κάθε Οικονομικής πράξης μέσω πολιτικών-τοπικών ελεγκτών» θα ακολουθήσεις η Παγκοσμιοποίηση μέσω αποκλεισμού της «Λέσχης του Βερολίνου» και της περικύκλωσης, με πολέμους αποτροπής, Ρωσίας και Κίνας.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Θα το τραβήξουν όσο τους παίρνει. Μας χρησιμοποιούν ως «παραδειγματική εκτέλεση για επίτευξη γενικότερης πειθαρχίας»: αν το πετύχουν, τελειώσαμε. Αν τους το «κάνουμε νταμάρι» (αυτό φοβούνται οι εδώ κορασίδες διανομής συσσιτίων, τύπου UNRA,  που επέβαλαν ως πολιτικούς και δημοσιογράφους), τότε απλώς θα πάνε παρακάτω-παραπέρα και θα μας αφήσουν ήσυχους νατα βγάλουμε πέρα, όπως χωρίς αυτούς, καλά, ξέρουμε…

ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ: Γρηγορείτε, βιάζονται. Και οι εδώ και οι έξω. Οι εδώ πολιτικοί, μιντιάρχες, επιχειρηματίες, μιζαδόροι, διαμεσολαβητές, τηλε-σταρς,  δεν θα έχουν ποτέ ξανά, άλλη ευκαιρία. Οι έξω έχουν πιο σπουδαίες δουλειές να κάνουν. Η "καμπάνα κτυπά» ήδη για ολόκληρη την Ευρώπη-και λίγα, σκοπίμως, λέω…

 

              ΜΑΚΗΣ   ΔΕΛΗΠΕΤΡΟΣ

Add comment


Security code
Refresh