NEWSTRAP.GR

Ένα κελί για την κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου

E-mail Εκτύπωση PDF

Ρεπορτάζ: Έρρικα Ρούσσουareti


Τέλειωσαν οι εκλογές;
Όχι, όχι, προφυλακίστηκε η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή. Η απολογία της δε φάνηκε να "έπεισε" τον ανακριτή- ε βέβαια αν σκεφτεί κανείς τη συγκλονιστική απολογία των χθεσινών συγκατηγορουμένων "Δεν το ήξερα, αν το ήξερα δε θα το έκανα", που έσπασε ταμεία-.

Η Αρετή Τσοχατζοπούλου παρέδωσε απολογητικό υπόμνημα στον ανακριτή της υπόθεσης, στο οποίο διατυπώνονται οι θέσεις της για την κατηγορία που αντιμετωπίζει.

Το εισαγγελικό πόρισμα, θέλει την κόρη του προσωρινά κρατούμενου πρώην Υπουργού, στις 25 Μαΐου 2006, να αγόρασε διαμέρισμα-μεζονέτα στο Κολωνάκι, επιφανείας 402 τετραγωνικών μέτρων-σε συνεργασία με τον επίσης κρατούμενο συγκατηγορούμενο ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας- μέσω κατάρτισης εικονικού συμβολαίου. Το επίμαχο ακίνητο εμφανιζόταν να ανήκε στην κατασκευαστική εταιρεία προερχόμενο από αγορά, που ανήκε στον πρώην Υπουργό.

Το κατηγορητήριο που συντάχθηκε, φέρει την Αρετή Τσοχατζοπούλου να "επωφελείται" από την δραστηριότητα της οργάνωσης που λειτουργούσε για τους σκοπούς της απόκρυψης παράνομων αμοιβών του πατέρα της. Έχει, μάλιστα, δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τη δομή της (της οργάνωσης) στο εξωτερικό. Μια συμμετοχή, που δεν έχει πλήρως διευκρινιστεί.

Επίσκεψη από τη θεία και τον αδελφό της συζύγου, Β.Σταμάτη, του πρώην Υπουργού, αναμένει ο ανακριτής.

Ενώ για αύριο παραμένει το "ραντεβού απολογίας" για την ίδια τη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Αυτή η διαφάνεια πριν τις εκλογές...δεν έχει ανοίξει ακόμα και το Δελφινάρειο να γίνονται οι απολογίες σε απευθείας σύνδεση!

Add comment


Security code
Refresh