NEWSTRAP.GR

Πανθρησκεία: Μέρος τρίτο:Το δίπτυχο: Πάπας κι Ισλάμ

E-mail Εκτύπωση PDF

panregΕπιμέλεια: Ο «Πεφωτισμένος»                                            

Στην τελευταία επίσκεψη του Πάπα Βενέδικτου στη Γερμανία στις 12 Σεπτεμβρίου του 2006, στη διάρκεια ομιλίας του, επικαλούμενος μια ρήση Αυτοκράτορα του Βυζαντίου τον 14ο αιώνα για το Ισλάμ, δήλωσε ότι «ο Θεός δεν απαιτεί ποτέ κάτι παράλογο»...

 

 

Ως απάντηση βίαιες διαδηλώσεις ξέσπασαν σε χώρες του μουσουλμανικού κόσμου, εκκλησίες πυρπολήθηκαν και πιστοί χριστιανοί έπεσαν θύματα επίθεσης.

 

Σε μεταγενέστερη ομιλία του Πάπα, έγινε μια νέα προσπάθεια στο να αποκαταστήσει τις σχέσεις του Ισλάμ με την Καθολική Εκκλησία, γεγονός που έγινε δεκτό με ικανοποίηση από τους Μουσουλμάνους Ηγέτες.

Συνεργασία χριστιανών και μουσουλμάνων για να οικοδομηθεί ένας καλύτερος κόσμος ζήτησε ο Πάπας Βενέδικτος, από το Βερολίνο, σε συνάντησή του με ιμάμηδες κι άλλους μουσουλμάνους ηγέτες. Ο Πάπας επισήμανε τις ομοιότητες ανάμεσα στις χριστιανικές και στις μουσουλμανικές αξίες κι είπε ότι τα δύο δόγματα, θα πρέπει να συνεργαστούν για να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο.

«Μπορούμε να προσφέρουμε σε πολλούς σημαντικούς τομείς της κοινωνίας», είπε ο πάπας σε συγκέντρωση 15 μουσουλμάνων εκπροσώπων από ισλαμικές ενώσεις και φιλανθρωπικές οργανώσεις, καθώς και με ισλαμιστές δασκάλους.

 

«Σκέφτομαι, για παράδειγμα, την προστασία της οικογένειας βασισμένη στο γάμο, τον σεβασμό στη ζωή, σε κάθε φάση του φυσικού κύκλου ή την προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης».

 

Μεταξύ των παρισταμένων ήταν ο επικεφαλής του Κεντρικού Συμβουλίου Μουσουλμάνων στη Γερμανία, Αϊμάν Μαζιέκ, καθώς και μέλη της Τουρκο-Ισλαμικής Ένωσης για τις Θρησκευτικές Υποθέσεις.

 

«Εμείς οι πιστοί έχουμε μια ιδιαίτερη συνεισφορά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι αν θέλουμε να είναι αποτελεσματικές οι πράξεις μας πρέπει να εξελιχθούμε μέσα από τον διάλογο και τον αμοιβαίο σεβασμό», τόνισε ο Πάπας.

 

Πληροφοριακά στη Γερμανία ζουν σήμερα περίπου 3,8 με 4,3 εκατομμύρια μουσουλμάνοι, εκ των οποίων τα δύο τρίτα είναι τουρκικής καταγωγής και το 45% είναι γερμανοί πολίτες.

 

Το τρίπτυχο: Κίσσιγκερ, Πάπας, Σιωνιστές

 

Η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» έχει δικό της ιερατείο, με αρχιερείς τα αξιοθρήνητα αφεντικά της κι ιερείς και διακόνους, τους προσκυνημένους πολιτικούς, που ανακάλυψαν ότι τα πάθη τους καλύπτονται καλύτερα από τους Νεοταξίτες, παρά από την παλιά παραδοσιακή σχέση πολιτικής εξουσίας και λαού. Εδώ ο λαός είναι τα ζώα για σφάξιμο, τα ζώα της μελλοντικής θυσίας, στο βωμό των παρανοϊκών δογμάτων κι υποθέσεων της «Νέας Εποχής».

Τι θα γίνει όμως με το θρησκευτικό αίσθημα των λαών;

 

Απλούστατα ενεργοποιήθηκε το Ελευθεροτεκτονικό πρότυπο της «Αδελφοσύνης» κι «Αγάπης», αλλά και της κοινής λατρείας (του τραγοπόδαρου) Μ.Α.Τ.Σ. (Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος, κατά τους Μασόνους), για να διαμορφωθεί το εσχατολογικό κατασκεύασμα της Πανθρησκείας.


Μαζί σχεδόν με τις διεργασίες, προκειμένου να αναφανεί στο προσκήνιο το πολιτικό - στρατιωτικό μέρος της Παγκόσμιας «Νέας Τάξης Πραγμάτων», μεθοδευόταν κι η εμφάνιση στην επικαιρότητα του αντιστοίχου θρησκευτικού τέρατος, το οποίο προβάλλεται με διάφορα ονόματα, απ` τις διάφορες ανά τον κόσμο θρησκευτικές ομάδες, ενώ απ` τους πολιτικούς το όλο αυτό κατασκεύασμα συνήθως αποκαλείται σαν «Νέα Εποχή».

Τα πράγματα στη διεθνή πολιτική κι οικονομική σκηνή, γνωρίζετε πως χειροτέρεψαν δραματικά, απ` τα περίφημα πλέον Δόγματα Κίσσιγκερ, που κατέστρεψαν τελικά ολόκληρες περιοχές του πλανήτη (Λατινική Αμερική, Εγγύς Ανατολή κι Αφρική), γιατί σύμφωνα μ' αυτά μόνο οι Αμερικάνικες Πολυεθνικές Εταιρείες θα μπορούσαν ν` αξιοποιήσουν τον πλούτο κάθε μιας χώρας, όταν αυτές ήθελαν κι όχι όταν ήθελαν οι ενδιαφερόμενες χώρες, που σε τελευταία ανάλυση υποχρεωτικά, εν μέσω έντονης τρομοκρατίας, οδηγούντο στην ύστατη εξαθλίωση (μήπως μας θυμίζει κάτι αυτό;). Απ` εκεί και πέρα, εύκολα φτάσαμε στους Νεοταξίτες, επιβοηθούσης και της κρίσης του δολαρίου, για την αντιμετώπιση της οποίας αυτοί πρότειναν επιθετική πολιτική, μια κι η στρατιωτική ισχύς ήταν με το μέρος των Αμερικανών και φαίνεται να παραμένει ακόμη και στις μέρες μας.

Η πολιτική βουλιμία των Νεοταξιτών για παγκόσμια επικράτηση κι αχαλίνωτη ισχύ, βρήκε μιμητή στο θρησκευτικό πεδίο το Βατικανό, που παίζοντας το ρόλο του αρχηγού, άρχισε να διοργανώνει Πανθρησκειακά Συνέδρια (φεστιβάλ) χάριν – δήθεν - της Ειρήνης, αλλά στην ουσία χάριν μάλλον των οικονομικών ή πολιτικών συμφερόντων του.

 

Η επίταση όλων αυτών των φεστιβάλ, δόθηκε με το λανσάρισμα του project «Τρομοκρατία». Τώρα φάνηκαν ή διευκολύνθηκε ώστε να φανούν όλα πιο εύλογα, πιο αναγκαία. Και στην πολιτική σκηνή φάνηκε πιο αναγκαία η αστυνόμευση κι η προετοιμασία του σφραγίσματος, αλλά και στα διαθρησκειακά συνέδρια, η ανάγκη κάποιου αρχηγού συντονιστή - ειρηνευτή, που λόγω θρησκευτικής - διπλωματικής πείρας κι ισχύος, ποιος άλλος θα ήταν καλύτερος από τον Πάπα;; Ποιος θα ήταν πιο πειθήνιος ή συνεργάσιμος;; Ποιος θα ήταν ιστορικά πιο ταιριαστός;;

 

Άλλωστε δεν είχε ξαναπαίξει τον ίδιο – αποτυχημένα βέβαια – ρόλο η κοσμική εξουσία του στο ευρωπαϊκό παρελθόν;;


Το ένα μετά το άλλο έρχονται σαν «φυσιολογικά» όλα αυτά!

Ο τρίτος εταίρος στο παιγνίδι, μια μερίδα των Εβραίων, οι αδιόρθωτοι Σιωνιστές. Γι' αυτούς ο Μεσσίας ακόμη δεν ήρθε, ακόμη αναμένεται, αλλά όταν έρθει θα `ναι βασιλιάς και μαζί θρησκευτικός ηγέτης του Ισραήλ. Η αντίληψη αυτή των Εβραίων, ότι ο Μεσσίας τους θα έχει γήϊνη βασιλεία, είναι αρκετή για να τους γεμίζει μ` αίσθημα φυλετικής ανωτερότητας κατά των άλλων λαών, που μπορεί να φθάσει και σε μίσος για όσους τους αντιτίθενται. Στην Αμερική οι Σιωνιστές ενισχύουν το «Σχέδιο για την Νέα Αμερικανική Εκατονταετηρίδα» (Project for the New American Century ή PNAC).

 

Γνωρίζοντας πόσο εύπιστος κι «απαίδευτος» λαός είναι, προσπαθούν να πείσουν μ` ωραίους και φανταχτερούς τίτλους τους Αμερικανούς, ότι σκέπτονται για το καλό τους και για το λόγο αυτό, μαζί με τους Υπερσυντηρητικούς (NeoCons), θέλουν να διοργανώσουν μερικούς ακόμη φιλειρηνικούς πολέμους!!!!

 

Η Σιωνιστική Ανωτερότητα ή ο Σιωνιστικός Ρατσισμός, καλλιεργείται από τους ραββίνους τους κι από τα ιερά τους βιβλία, όπως το Talmud, διότι τα ενδιαφέροντά τους είναι απλά μόνο …γήϊνα. Κατ' αυτό οι ψυχές των Εβραίων έχουν το πλεονέκτημα (;;;) ν` αποτελούν μέρος του ίδιου του Θεού (φοβερή βλασφημία, να υποβιβάζουν το Θεό σε κτίσμα). Οι ψυχές των άλλων ανθρώπων της Γης, προέρχονται από τον διάβολο (άλλη βλασφημία, ο διάβολος έγινε συνδημιουργός!) κι είναι όμοιες μ` αυτές των ζώων... (και του Πάπα άραγε, λέω εγώ;!)

Μ' αυτό το δεδομένο τι λέτε να πήγε κάποτε να κάνει στη Συναγωγή της Ρώμης ο Πάπας (Βοϊτύλα); Αν δεν πήγε για παζάρεμα του ρόλου του Βατικανού, μέσα στο νεοδημιουργούμενο διεθνές γεωπολιτικό σύστημα διοίκησης, όπου οι Σιωνιστές διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο, τότε μήπως πήγε για να τους μεταφέρει πνεύμα φιλίας και ειρήνης και να βρει κοινά πνευματικά σημεία συνεννόησης;;;

Αλλά η εβραϊκή ορχήστρα έπαιζε, όταν φεύγοντας ο Πάπας διακήρυξε: «Πιστεύω με τέλεια πίστη στον ερχομό του Μεσσία! Και αν ακόμη πάρει ένα μεγάλο διάστημα για να έρθει, θα περιμένω κάθε μέρα μέχρι να έρθει»!

Κι επειδή το πρόγραμμα ήταν γνωστό, πριν πάει εκεί ο Πάπας, δύο ζητήματα προκύπτουν: αφ' ενός οι Εβραίοι επιμένουν να περιμένουν μ` όλες τους τις δυνάμεις τον Μεσσία τους, δηλ. τον Αντίχριστο, ενώ απ` την άλλη ο Πάπας δεν νοιάζεται γι' αυτό, γιατί δεν ενδιαφέρεται για τίποτε το θρησκευτικό, παρά μόνο για τα εγκόσμια πολιτικά κι οικονομικά συμφέροντα του Βατικανού!!!

Και δεν ήταν μόνο αυτό το σημείο, που οι Εβραίοι επιτέθηκαν στον Πάπα, σαν χριστιανό, με τον τρόπο τους. Γιατί και μετά την ένδειξη καλής θέλησης, που έκανε ο Πάπας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του, απαγγέλοντας: «Ιδού δη τι καλόν η τί τερπνόν, αλλά ή το κατοικείν αδελφούς επί το αυτό» (με τον ίδιο σκοπό, ψαλμός 132ος), ο Αρχιραββίνος ανταπάντησε με τον 123ο ψαλμό: «Ει μη ότι Κύριος ην εν ημίν, ειπάτω δη Ισραήλ· ει μη ότι Κύριος ην εν ημίν εν τω επαναστήναι ανθρώπους εφ ημάς, άρα ζώντας αν κατέπιον ημάς.., ...Η ψυχή ημών ως στρουθίον ερρύσθη εκ της παγίδος των θηρευόντων· η παγίς συνετρίβη, και ημείς ερρύσθημεν. Η βοήθεια ημών εν ονόματι Κυρίου του ποιήσαντος τον ουρανόν και την γην..»

Δηλ. ο Αρχιραββίνος, υποστήριξε έμμεσα πλην σαφέστατα, ότι οι Εβραίοι γλίτωσαν από την τυραννία και παγίδα των Χριστιανών και μάλιστα η παγίδα τώρα των εχθρών (χριστιανών) συνετρίβη, επομένως ήδη πήραν το πάνω χέρι!!! Άρα είναι αποδεκτό φαινόμενο, να προσπίπτει ο Πάπας στα πόδια τους!!! Αυτό συμβούλευε, άλλωστε, κι ο Καρδινάλιος Μαρτίνι στους Καθολικούς!!! Άκουσον, άκουσον!!!


Ίσως νομίζετε ότι υπερβάλλουμε, σαν λ.χ. μιλήσαμε πριν για τα εγκόσμια συμφέροντα του Βατικανού. Αυτά όμως που λέμε, είναι λίγα μπροστά στην πραγματική πνευματική κατάσταση των διοικούντων την Καθολική Εκκλησία, απλά τα μαζικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν επιλεκτικά ότι θέλουν, σπάνια δε αναφέρονται κατ` ευθείαν στα θέματα αυτά, ενώ ταυτόχρονα συκοφαντούν ή χλευάζουν καθένα που προσπαθεί να τα` αποκαλύψει... Όμως, επειδή «ουδέν κρυφόν υπό τον ήλιο», συχνά κάποιοι αφήνουν να διαρρέει πότε -πότε η αλήθεια, για να χτυπάει το «καμπανάκι του συναγερμού», για «όσους έχουν αφτιά που ακούνε» (κατά το λόγο του Ιησού).


Έτσι έγινε και στο Συνέδριο «Fatima 2000 Διεθνές Συνέδριο για την Παγκόσμια Ειρήνη», που έλαβε χώρα στη Ρώμη, στις 18-23 Νοεμβρίου του 2000. Ο Αρχιεπίσκοπος της Καθολικής Εκκλησίας Emmanuel Milingo, χαρακτηρισμένος επίσημα και σαν Εξορκιστής, κατέπληξε το Συνέδριο, εκφράζοντας δημόσια την αγανάκτησή του για την πολιτική του Βατικανού, διότι αυτή αντιστρατευόταν τη δουλειά του σαν Εξορκιστή!


Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο άρθρο, της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας της Ρώμης «Il Messaggero», είπε τα εξής στο συνέδριο: «Ο Διάβολος στην καθολική εκκλησία είναι τόσο προστατευμένος, που είναι σαν ένα ζώο προστατευμένο από την Κυβέρνηση»!!

Τι να κάνει ο άνθρωπος, όταν προφανώς τα δαιμόνια που προσπαθούσε να βγάλει του έλεγαν, «…εμάς τα αφεντικά σου μας προστατεύουν, και συ θέλεις να μας διώξεις»;!

Πάντως έγινε μεγάλο θέμα κι ο Αρχιεπίσκοπος κλήθηκε σε press conference, μετά από τρεις ημέρες, οπότε όχι μόνο δεν διέψευσε, αλλά αποσαφήνισε τις επισημάνσεις του.

Στην ερώτηση: «Υπάρχουν άνθρωποι της Κουρίας που είναι οπαδοί του Σατανά»; Ο Milingo απάντησε: «Βεβαίως υπάρχουν ιερείς και επίσκοποι. Σταματώ σε αυτό το επίπεδο της εκκλησιαστικής ιεραρχίας, διότι είμαι ένας αρχιεπίσκοπος, υψηλότερα από αυτό δεν μπορώ να πάω»!!


Όταν ρωτήθηκε για τις θέσεις του Αρχιεπισκόπου ο Malachi Martin, ο διάσημος ιστορικός και best-selling συγγραφέας απήντησε: «Ο Αρχιεπίσκοπος Milingo είναι ένας καλός επίσκοπος, και η κατηγορία του ότι υπάρχουν Σατανιστές στην Ρώμη είναι απολύτως ορθή»

 

Η «δουλική» συμπεριφορά του Πατριάρχη Κων/λεως

 

Οι ομογενείς μας, που έψαχναν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009 στη Νέα Υόρκη, όπου βρισκόταν για επίσημη επίσκεψη, δυστυχώς, ματαιοπονούσαν. Αν κι ήταν η εθνική μας Γιορτή, ο αρχιερέας, είχε κάτι «καλύτερο» να κάνει...


Ο Προκαθήμενος της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Κωνσταντινούπολης κι όλης της επί γης Ορθοδοξίας, βρισκόταν στη μεγαλύτερη Συναγωγή της Νέας Υόρκης, την περίφημη Park East Synagogue, ενώ την ίδια ώρα, κύκλοι του Φαναρίου, ζητούσαν απ` τους δημοσιογράφους να μη μεταδώσουν την είδηση, κάτι που δυστυχώς τότε έγινε δεκτό.


Η «επίσκεψη» πραγματοποιήθηκε κατά παράβαση των Ιερών Κανόνων της Εκκλησίας μας, που απαγορεύουν ρητά σε χριστιανούς να εισέρχονται στους χώρους λατρείας των Ιουδαίων. Υπάρχει μάλιστα κι ο 65ος κανών, που προβλέπει τον αποσχηματισμό των ιερέων, που εισέρχονται σε συναγωγές...

 

Ο κ.κ. Βαρθολομαίος, στην 15λεπτη ομιλία του, είπε απίθανα πράγματα: «Όπως και ο διάδοχος του Αγίου Πέτρου, ο αδελφός μας, η αγιότητά του ο Πάπας Βενέδικτος ο 16ος ήταν εδώ πέρυσι, έτσι και εμείς, σαν διάδοχοι του γήινου αδελφού του αγίου Πέτρου, …εμπνευσμένοι από την διακαή πεποίθηση πως το πιο επείγον έργο, που στέκεται μπροστά σε όλες τις θρησκευτικές κοινότητες, είναι η παγκόσμια συνεργασία μας, για την προώθηση μεγαλύτερης ανεκτικότητας και κατανόησης ανάμεσα στους ανθρώπους, τις φυλές και τις θρησκείες του πλανήτη μας... Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μας, πως ένας διαθρησκευτικός διάλογος είναι ευθύνη και υποχρέωση όλων των θρησκευτικών ηγετών της εποχής μας. Διότι δεν έχουμε μόνο κοινά σημεία που μας ενώνουν, όπως οι ιερές γραφές που λατρεύουμε, οι Πατριάρχες και οι Προφήτες που τιμούμε, αλλά έχουμε και κοινά θέματα, που πρέπει να αντιμετωπίσουμε στον κόσμο... Είμαστε ενωμένοι με τον Ραβίνο Σνάιερ και συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με το Ίδρυμα 'Έκκληση στη Συνείδηση', για να ενθαρρύνουμε την μεγαλύτερη κατανόηση και ανεκτικότητα ανάμεσα στις θρησκείες... όταν είναι απαραίτητο να λέμε την αλήθεια με αγάπη και να ανακοινώνουμε, όπως έγινε πρώτα στην Βέρνη της Ελβετίας και επαναβεβαιώθηκε στην Ιστανμπούλ, ένα έγκλημα που γίνεται στο όνομα της θρησκείας είναι έγκλημα κατά της θρησκείας. Το χρωστάμε, σαν Εβραίοι και Χριστιανοί, στην κοινή κληρονομιά μας, να μιμηθούμε τον προπάτορα μας Αβραάμ... Ας πιαστούμε από τα χέρια, όχι μόνο για να προσευχηθούμε, αλλά και σε ένδειξη αλληλεγγύης».


Όσο για την Κωνσταντινούπολη, αυτή στην ομιλία του ήταν πάντα «Ιστανμπούλ».

 

Σημειώνουμε εδώ και τη δήλωση του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως σε άλλη χρονική στιγμή, αναφορικά για τη σχέση της Ορθοδοξίας με το Ισλάμ, ότι «προσευχόμαστε στον ίδιο Θεό με τους μουσουλμάνους»...

 

Κι αναρωτιέται κανείς, διαβάζοντας όλ` αυτά, προς τι με τέτοια «δουλικότητα», ο «Πρώτος τη τάξει μεταξύ Ίσων» Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας, προστρέχει, μιμούμενος τον Πάπα, να προσεταιριστεί τους Σιωνιστές των ΗΠΑ, αν δεν υπήρχαν κι εδώ παρόμοιες βλέψεις, για μοίρασμα ή έστω για συμμετοχή στα οράματα και την πολιτική κι οικονομική δύναμη της Πανθρησκείας, της «Νέας Εποχής» ή της «Νέας Τάξης Πραγμάτων»;;;

 

Μήπως για τους λόγους αυτούς υπήρξε η έντονη αντιδικία μεταξύ του Πατριάρχη και του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, που λίγο έλειψε να καταλήξει σε «σχίσμα» μεταξύ του Φαναρίου και της Ελληνικής Αρχιεπισκοπής;; Μήπως, ο Μακαριστός Χριστόδουλος, με τις ομιλίες του στους νέους, στους άμβωνες, περί της ελληνικότητας της Μακεδονίας, τις αλησμόνητες πατρίδες και τις ταυτότητες, ήταν ένα «αγκάθι» στους σκοπούς όλων αυτών, μεταξύ των οποίων κι ο Πατριάρχης Κων/λης;;

Προς επίρρωση των ανωτέρω, παραθέτω ένα απόσπασμα ομιλίας του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, προς τους νέους: «Κράτα γερά μέσα σου τα ζώπυρα της πίστεως, που παρέλαβες από τους γονείς σου. Η Ελλάδα είναι η χώρα των μεγάλων αγώνων, για την κατίσχυση των μεγάλων ιδανικών. Μην αφήσεις τη χώρα σου να χάσει το χαρακτήρα της και να μετατραπεί σε μάζα ανθρώπων, χωρίς συνείδηση, χωρίς εθνικότητα και χωρίς ταυτότητα. Μέσα σ’ αυτή τη μάζα κινδυνεύεις να γίνεις ένα νούμερο, ένας αριθμός, να χάσεις την ελευθερία της προσωπικότητάς σου. Αδελφοί, μείνατε εδραίοι και αμετακίνητοι σε όσα μάθατε και σε όσα επιστώθητε. Μείνατε σταθεροί στην πίστη και στα ιδανικά του Γένους. Αυτό είναι το χρέος μας»… Τα όποια άλλα σχόλια περιττεύουν, ο «νοών νοείτω»…

Ξαναγυρνούμε στην Αστάνα;

 

…Σε μια πόλη σχεδόν άγνωστη στον περισσότερο κόσμο, μιας και τα περίφημα ΜΜΕ, όλου του κόσμου, επιμελώς δεν την ανέφεραν ποτέ, για «να μην ταράξουν τα νερά, πριν την ώρα τους»…

 

Οι συχνά «πληρωμένοι, μικροί θαυματοποιοί των εγχώριων και διεθνών ΜΜΕ», ήταν απασχολημένοι …με την υποστήριξη των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», απάντων των ανθρώπων - …πλην των Ελλήνων, φυσικά-, όπως και την ανάδειξη …των μουσουλμανικών αξιών και του …οθωμανικού πολιτισμού, έναντι του …«παρωχημένου ελληνικού» τοιούτου, φυσικά με την συγκατάθεση των ευρωπαίων κι εγχώριων αριστοκρατών και πολιτικών, αλλά και του …Προκαθημένου της Ορθόδοξης Εκκλησίας, Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Σ` αυτή την πόλη, λοιπόν, την Αστάνα, συναντώνται οι «ισχυροὶ του πλανήτη», ιερωμένοι, κυβερνητικοὶ και στρατιωτικοὶ ηγέτες, καταπατώντας τους όρκους που έχουν κάνει, για ν` αποκτήσουν τα αξιώματά τους, και προδίδοντας τις θρησκείες και τα εθνικά συμφέροντά τους, για την επιβολή της Παγκοσμιοποίησης και της Πανθρησκείας, ἐν ονόματι του κέρδους και της επιβολής εξουσίας, σ` ολόκληρη την υφήλιο.

 

Η επόμενη συνάντησή τους μέλλει να γίνει στα τέλη του Μάη του 2012…

Κι όλ` αυτά υποτίθεται …«για το καλό μας». Επειδή εμείς – κατ` αυτούς - δε γνωρίζουμε το καλό και το συμφέρον μας, δεν έχουμε τη δυνατότητα να σκεφτόμαστε, δεν έχουμε το δικαίωμα νὰ `μαστε λεύτεροι. Όσο δε ακούμε αυτά που λένε και δεχόμαστε τους παραλογισμούς τους, τόσο πιο δύσκολα θα ξεφύγουμε απ` τὰ νύχια τους. Ας το χωνέψουμε καλά αυτό…

Τελευταία Κρίση κι Ευκαιρία του Κόσμου

Σ` όσους αντέξουν να συνεχίσουν την ανάγνωση της σειράς αυτών των κειμένων, η Τελευταία Ευκαιρία του Κόσμου μπορεί να φανεί ένα εξωφρενικό ανάγνωσμα, αν όχι παρακινδυνευμένο, διότι – αυθόρμητα – ελπίζουν, ή έχουν την ψευδή εντύπωση ότι θα επικρατήσει ειρήνη κι ευημερία στον κόσμο και σίγουρα όχι μια παγκόσμια κρίση, η οποία θα σημάνει το τέλος του…

Όντως, οι συγγραφείς της «Νέας Τάξης Πραγμάτων» περηφανεύονται για τις προσχεδιασμένες απάτες τους, γιατί μ` αλαζονεία πιστεύουν, ότι η πλειονότητα του πληθυσμού του κόσμου είναι υπερβολικά ηλίθια κι οκνηρή, έτσι που δεν γνωρίζει τι είναι καλύτερο γι` αυτή… Μόνο εκείνοι που σχεδιάζουν τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων», γνωρίζουν τι είναι καλό για τον κόσμο κι είναι αποφασισμένοι να επιτύχουν το σκοπό τους, με μέσο την σκόπιμη εξαπάτηση των φτωχών μαζών (Bill Cooper, "Behold A Pale Horse” σ. 49).

 

Το μεγαλύτερο, λοιπόν, ποσοστό των ανθρώπων, που οπωσδήποτε δεν είναι ηλίθιοι, όπως οι Νεοταξίτες θέλουν να πιστεύουν, παρά ταύτα, εκτιμά πως στον 21ο αιώνα, με την απίθανη τεχνολογική του εξέλιξη, με τα μεγάλα βήματα της ανθρωπότητας στο διάστημα και στον μικρόκοσμο των ερευνητών, τέτοιες αποκρυφιστικές ή μεσαιωνικές ή συνωμοσιολογικές ή παγανιστικές απόψεις, δοξασίες και μελλοντικές βλέψεις, είναι απίθανο να συμβαίνουν, είναι δε πλέον απίθανο να τις υποστηρίζουν οι πιο προβεβλημένοι και δυνατοί άνθρωποι…

Στο σημείο αυτό ας θυμηθούμε δυο απ` τα πλέον δημοφιλή ρητά του Αϊνστάϊν:

  • Η δύναμη ελκύει πάντα ανθρώπους, με χαμηλή ηθική.
  • Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία, είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας.

 

Προσπαθούμε κάθε φορά να προβλέπουμε τις αντιδράσεις σας και τις ερωτήσεις σας και θα συνεχίσουμε αυτό το περίεργο ταξίδι στο μέλλον, απαντώντας σ` ορισμένα από τα ερωτήματά σας, όποια μπορούμε, καθώς μοιραζόμαστε μαζί σας τους λόγους, για τους οποίους ο κόσμος βρίσκεται μπροστά στην πρόσφατη παγκόσμια κρίση, αλλά, ταυτόχρονα, και στην τελευταία του ευκαιρία.

 

Φίλοι μου, ο σημερινός εχθρός μας είναι τελικά η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών και των μεγάλων εκδοτών και μιντιαρχών. Αν, παρά ταύτα, διάβασες στα κείμενα αυτά κάτι που σ` άγγιξε, κάτι που το θεωρείς σωστό, κάτι που υποθέτεις πως μπορεί να έχει κάποια βάση, μοιράσου το τώρα μ` ανθρώπους που πιστεύεις ότι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις πια απαθής. Πρώτα επιβάλλεται να νικήσουμε την ύπνωση, που μας έχουν προκαλέσει, και μετά όλοι αντάμα τα υπόλοιπα… Ευτυχώς υπάρχει ακόμη χρόνος…

 

…………………………………………………………………………………..

ΥΓ. Σήμερα, υπάρχει κάποια Εκκλησία, που ταυτόχρονα είναι και Κράτος, τα οποία συνδυάζονται και συνεργάζονται, ως μια παγκόσμια αναγνωρισμένη δύναμη;;;

Η μόνη οντότητα στον κόσμο που το πέτυχε αυτό, είναι η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, με ζωή άνω των 9 αιώνων!! Ο Πάπας της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας είναι ο απόλυτος θρησκευτικός ηγέτης, για παραπάνω από ένα δισεκατομμύριο πιστούς ανά τον κόσμο.

«Ο Ρωμαίος Ποντίφικας, ως διάδοχος του Αποστόλου Πέτρου, είναι η αιώνια και ορατή πηγή και το θεμέλιο της ενότητας, τόσο των επισκόπων, όσο και του συνόλου των επί γης πιστών». Β΄ Συμβούλιο του Βατικανού (1962-65).

«Κάθε κληρικός πρέπει να υπακούει στον Πάπα, ακόμη κι αν αυτό που διατάσσει είναι κακό• διότι κανείς δεν μπορεί να κρίνει τον Πάπα». Πάπας Ιννοκέντιος ο Γ’ (1198-1216)

ü  Ταυτόχρονα, ο Πάπας είναι ο απόλυτος άρχοντας στο ανεξάρτητο έθνος του Βατικανού.

ü  Το Βατικανό είναι ένα αυτεξούσιο έθνος - μικρογραφία, παρ` όλο που βρίσκεται εντός της Ιταλίας.

ü  Επιπλέον έχει τόσες τράπεζες κι επιχειρήσεις ανά τον κόσμο, που θεωρείται σαν ένα απ` τα ισχυρότερα οικονομικά κέντρα της γης.

Έτσι, ο Παπισμός είναι μια μοναδική συνδυαστική δύναμη, η οποία συνδυάζει, ουσιαστικά, απόλυτη θρησκευτική, πολιτική κι οικονομική εξουσία.

Add comment


Security code
Refresh