NEWSTRAP.GR

Οι πράκτορες δουλεύουν ασταμάτητα και στο εξωτερικό…

E-mail Εκτύπωση PDF
 

    abt Διεθνείς κατηγορίες της «Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης» σε βάρος της Ελλάδας για εγκλήματα μίσους σε βάρος της…«Τουρκικής Μειονότητας»!

     Και ενώ στη Θράκη γινόμαστε καθημερινά αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες της (ολοένα και κλιμακούμενης τα τελευταία χρόνια) δράσης των πρακτόρων της Άγκυρας, καλό θα είναι να θυμόμαστε πότε-πότε ότι και στο εξωτερικό η συκοφαντική προπαγάνδα της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας για το θέμα της Θράκης αποτελεί μια επίσης καθημερινή πρακτική. Ο λόγος για μία ακόμη εκστρατεία λάσπης κατά της χώρας μας από την διαβόητη τουρκο-αλυτρωτική «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» (ABTTF), που προ ολίγων ημερών (19-20 Απριλίου 2012) μετείχε στην 5η Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Θεμελιωδών Δικαιωμάτων (στο συνεδριακό κέντρο Messe Wien της Βιέννης) και εκεί κατηγόρησε την Ελλάδα για…εγκλήματα μίσους που σημειώνονται στη Θράκη εις βάρος της εκεί «τουρκικής μειονότητας»!

     Η εν λόγω καθαρά πρακτορική οργάνωση της Τουρκίας (για την οποία σας θυμίζουμε ότι σε ψευτο-έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων που είχε καταθέσει στο Στρασβούργο το 2010, κατηγορούσε – μεγάλη μας τιμή! – και το παρόν ιστολόγιο «Προξενείο Στοπ» για εγκλήματα…διαδικτυακού μίσους, επειδή με τις αναρτήσεις μας στοχοποιούμε – λέει – τη μειονότητα, αλλά και τη…διχάζουμε, κάνοντας λόγο για ύπαρξη Πομάκων και Ρομά) εξέδωσε φυσικά και ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της (στις 25-4-2012), όπου αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

     «Στη σύνοδο που οργανώθηκε με σκοπό την αύξηση της συνεργασίας του «Πρακτορείου Θεμελιωδών Δικαιωμάτων Ευρωπαϊκής Ένωσης» (FRA) με τις οργανώσεις των πολιτών, μετείχαν 190 εκπρόσωποι συλλόγων…και σε αυτές τις δύο μέρες αναζητήθηκαν δρόμοι αύξησης συνεργασίας των εθνικών οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τα όργανα ισότητας και τους διαμεσολαβητές

     Οι εκπρόσωποι αυτοί κατά την πρώτη μέρα του συνεδρίου είχαν την δυνατότητα σε διάφορες ημερίδες που οργανώθηκαν να ανταλλάξουν πληροφορίες και εμπειρίες. Η Μελέκ Κιρματζί - υπεύθυνη διεθνών σχέσεων της ABTTF – και το μέλος της ομάδας λόμπι Ναζίφ Ταχσίμ (σ.σ. τους βλέπετε μαζί στη 2η φωτογραφία) μετείχαν στις ημερίδες σχετικά με την νομοθεσία που αφορά τη «ρητορική του μίσους», καθώς και στην ημερίδα σχετικά με τις δραστηριότητες της «Human Rights Watch» που αφορούν τα εγκλήματα μίσους. Στην εκδήλωση της «Human Rights Watch» συζητήθηκαν τα εγκλήματα μίσους σε Ελλάδα, Γερμανία και Ιταλία. Εκεί παίρνοντας τον λόγο η Μελέκ Κιρματζί, ανέφερε πως εγκλήματα μίσους στην Ελλάδα δεν σημειώνονται μόνο σε βάρος μεταναστών και αυτών που ζητούν άσυλο, αλλά και σε βάρος της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Η Κιρματζί, παρουσιάζοντας ως παραδείγματα τις επιθέσεις που έγιναν στην «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» και στο μπεκτασίδικο νεκροταφείο Ξάνθης, ανέφερε πως υπάρχει τάση αύξησης των εγκλημάτων μίσους σε βάρος της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης στην Ελλάδα»

    ABTT Φουντώνει λοιπόν στη Θράκη το…ρατσιστικό μίσος των κακών «Ελλήνων» κατά των καημένων των «Τούρκων». Κι όλα αυτά για κάποιο σύνθημα που βρέθηκε γραμμένο στον τοίχο της ΤΕΞ (και που σίγουρα το έγραψαν μόνοι τους – όπως πολλές φορές έχουν άλλωστε πράξει στο παρελθόν, για να προκληθεί κλίμα έντασης και να κατηγορηθεί η Ελλάδα ως…φασιστική και καταπιεστική χώρα). Ποιος όμως θα σταθεί απέναντι σε όλους αυτούς τους προβοκατορίσκους και τους άθλιους συκοφάντες στα διεθνή φόρα, για να τους αντιμετωπίσει; Και ποιος θα οργανώσει το πλαίσιο μιας στοιχειώδους έστω αντίδρασης, απέναντι στα παχυλώς χρηματοδοτούμενα από το τούρκικο ΥΠ.ΕΞ. αλυτρωτικά αυτά «δυτικοθρακιώτικα» σωματεία; Μήπως οι πεμπτοφαλαγγίτικες, αμειβόμενες από τα ιδρύματα του Σόρος, οργανώσεις κατά του…ρατσισμού και της ξενοφοβίας; Ή μήπως η επίσημη ελλαδίτικη κυβέρνηση των ραγιάδων και των νενέκων;

Προξενείο-στοπ/defol

 

Add comment


Security code
Refresh