NewsTrap

Εμπόριο «αγανάκτησης» στην καρδιά της Αθήνας…

E-mail Εκτύπωση PDF
1Anergos_2

Γράφει η Νάνσυ Καλαφάτη

Καρότα και κρεμμύδια, σε συσκευασίες των πέντε κιλών στα παγκάκια της Πλατείας Συντάγματος , μπροστά από την είσοδο του ΜΕΤΡΟ...

Εντός ΜΕΤΡΟ, στον εκθεσιακό χώρο πριν από τις κυλιόμενες σκάλες, μέλια, γλυκά του κουταλιού, ξηροί καρποί, ευώδη φυτά, μπουγάτσες και χυλοπίτες. Όλα από βιολογικές καλλιέργειες παραγωγών από διάφορες περιοχές της χώρας, με ...τιμούλες λίγο τσιμπημένες του κανονικού- Ελληνικό έθιμο- αν και κατά τι χαμηλότερες τουsuper market!

Λίγο πιο πάνω, στο Χίλτον, η μικρή «πολυκοσμία» μπροστά από τις εισόδους του ξενοδοχείου ήταν μια μικρή πολιορκία του ΠΑΜΕ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη... φιλοξενία της τρόικα!

Μάλιστα οι τρεις «υπεύθυνοι» της κακιάς μας τύχης , ζήτησαν την παρέμβαση του Εισαγγελέα, προκειμένου να εξέλθουν «ασφαλείς» και να συνεχίσουν τους προγραμματισμένους ελέγχους τους και τις επαφές στα Υπουργεία!

Κατά τα άλλα, η ημέρα ξεκίνησε ηλιόλουστη με αρκετή υγρασία... Τα καύσιμα τσίμπησαν μόλις «φτερνίστηκαν» ΗΠΑ και ΕΕ με εμπάργκο κατά του Ιράν.

Αλλά εμείς δεν ... καιγόμαστε, καθώς ο Πρωθυπουργός δήλωσε αισιόδοξος για τις «ρυθμίσεις» του PSI και ο Υπουργός Οικονομίας ταυτίζεται απολύτως με τις θέσεις πάντων- όσων εκτός Ελλάδος, σχετίζονται με την «οικονομική βοήθεια» προς τη χώρα μας.

Το κτίριο πάντως της Βουλής παραμένει όρθιο, ανεπηρέαστο από τις χθεσινές «αναταράξεις» κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου Βενιζέλου.

Κάποιοι από τους Βουλευτές, στο παρά πέντε του ΠΑΣΟΚ και της θητείας της παρούσης Κυβέρνησης, θυμήθηκαν ότι κάποτε, είχαν «συνείδηση αντιρρήσεων».

Στη συνέχεια, ξέμαθαν -όπως εμφανίζονται τελευταίως- ακόμη και να διαβάζουν!

Έγιναν πιο ακουστικοί και οπτικοί τύποι και μοιάζουν ότι πάσχουν από μόνιμη πρόωρη άνοια ! Κατά τα άλλα, ο πρώην Πρωθυπουργός ΓΑΠ, ταξιδεύει στη στρατόσφαιρα των χειροκροτητών! Γιατί η Ελλάδα μπορεί να «καίγεται», αλλά η Κόστα Ρίκα έχει καλοκαίρι!

Εκεί λοιπόν ο ΓΑΠ, καταγγέλλει τους μέχρι πρότινος κολλητούς του ηγέτες της Ευρωζώνης που πάσχουν από στατικές αντιλήψεις!

Πίσω στην Ελλάδα, ελπίζουμε να μην είναι φαινομενική η καλοκαιρία... Να μη βγουν στους δρόμους οι μακελάρηδες του Λοβέρδου , να μάθει και πάλι ανάγνωση ο Χρυσοχοϊδης, ο Νταλάρας να μαστιγωθεί από τη Μέρκελ για τα επιτόκια και ο κ. Βενιζέλος να σταματήσει τις κλάψες, τις εκκλήσεις-παρακλήσεις. Καλημέρα στη συνέχεια τα... χρήσιμα αλλά δυστυχώς όχι σπουδαία!

Προσθέστε σχόλιο


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Hotel Dolphin St. Georgio - Antiparos

11dgaeg

Κάντε τις κρατήσεις σας μέσω της εφημερίδας μας και θα έχετε ΕΚΠΤΩΣΗ  10% στην τιμή.

Share/Save/Bookmark