NEWSTRAP.GR

Είναι δοσίλογοι, γεννούν "Ροβεσπιέρους"

E-mail Εκτύπωση PDF

Του Γιάννη Βασιλακόπουλου1loukas

Είναι προδότες. Είναι δοσίλογοι. Είναι υποταγμένοι.

Ο Παπαδήμος και όλο αυτό το έρμα – κοινώς σαβούρα- που παριστάνουν την «Κυβέρνηση» κίνησαν από την αρχή υποψίες, σε πολλούς δε, βεβαιότητα για το βρώμικο ρόλο τους.

Έφτασαν δυο μόνο γεγονότα το τελευταίο 24ωρο για να πείσουν και τον πιο μετριοπαθή Έλληνα ότι όλοι όσοι μετέχουν, στηρίζουν ή απλώς ανέχονται αυτήν την Κυβέρνηση – Φρούραρχο του Μαουντχάουζεν είναι στυγνοί προδότες...

Η δήλωση- αίσχος από τον σύγχρονο νεοναζί Κάουντερ πέρασε αναπάντητη από τους, εν Ελλάδι, υποτακτικούς του. Πιστοποιήθηκε πως οι άνθρωποι είναι ευθέως βαλτοί με ένα και μόνο στόχο: Να Καταστρέψουν Τη Χώρα.

Δεν απάντησε κανείς γιατί προφανώς κάτι τύποι σαν τον Κάουντερ είναι οι εργοδότες της Παπαδήμος & Σια που παριστάνουν εδώ τους Εθνοσωτήρες. Άλλωστε, ο ίδιος ο «Πρωθυπουργός» προκειμένου να μην αφήσει καμία σκιά στη βεβαιότητα των Ελλήνων ότι ήρθε ως μετεμψύχωση του Τσολάκογλου, κοινοποίησε εχθές σε κορυφαίους Υπουργούς της Κυβέρνησής του ένα κείμενο οδηγιών από την Ντιρεκτίβα της Τρόϊκας στην Αγγλική γλώσσα.

Λεπτομέρεια που γεννά ερωτηματικό: Η επιστολή αυτή πρωτοκολλήθηκε στις 23 Ιανουαρίου. Τέσσερις ημέρες μετά, δεν βρέθηκε κανείς μέσα ή γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου που να ξέρει Αγγλικά και να μπορεί να μεταφράσει αυτό το εμετικό κατασκεύασμα;

Η απάντηση είναι αυτονόητη. Από τα πράγματα συνάγεται πως όλοι όσοι μετέχουν, ανέχονται ή «εμπιστεύονται» την Κυβέρνηση Παπαδήμου δεν είναι μόνο προσκυνημένοι αλλά είναι και βολεμένοι με αυτό. Ο απλός πολίτης, αυτός που ακούει πως και οι τρεις Πολιτικοί Αρχηγοί που θυσίασαν την προσωπική και εθνική τους αξιοπρέπεια στο βωμό του ακόρεστου κυβερνητισμού τους, θα δεσμευτούν και θα δεσμεύσουν την Ελλάδα και το Λαό σε μία μακρόχρονη αιμορραγία δίχως προοπτική, αναρωτιέται αν όλοι αυτοί έχουν στην πραγματικότητα αντιληφθεί ότι αυτό που διαπράττουν είναι Ωμή και Απροκάλυπτη Προδοσία. Δεν αντιλαμβάνονται πως έχουν ήδη γεννήσει χιλιάδες Ροβερσπιέρους στην Κοινωνία μας και πως άλλοτε μετριοπαθείς έως και συντηρητικοί πολίτες παρακαλούν να βρεθεί κάποιος με δολοφονικά ένστικτα να βάλει τάξη στις ξένες επιβουλές. Η Ελληνική Κοινωνία που καταδίκαζε τις ακρότητες και την τρομοκρατία παλαιότερα, έχει αρχίσει να διακατέχεται από εκδικητικότητα προς τους Δυνάστες της και ένστικτα ξένα προς το Ελληνικό Πολιτισμικό Ιδεώδες. Αυτοί όμως είναι οι σημερινοί «Υπηρεσιακοί Κυβερνώντες», που έχουν γεννήσει αυτά τα αρνητικά αντανακλαστικά σε μία Κοινωνία παραδοσιακά Προοδευτική, Δημοκρατική, Φιλόξενη και Διαλεκτική.

Επειδή το επιχείρημα της Σωτηρίας της Χώρας έχει παλιώσει τόσο πολύ που δεν είναι πια πιστευτή, όλοι αυτοί θα πρέπει να βρουν σοβαρά επιχειρήματα για να γίνουν στο εξής δεκτοί όχι ως Κυβερνώντες αλλά ακόμα και ως Συμπολίτες μας.

Το μεγαλύτερο έγκλημα που έχουν διαπράξει είναι πως διαμόρφωσαν έναν Κοινωνικό Ιστό φτωχοποιημένο, ηττοπαθή και καχύποπτο. Οι αντιδράσεις μίας τέτοιας Κοινωνίας δεν μπορούν να ελεγχθούν.

Οπότε, θα πρέπει να μας απαντήσουν αν είναι έτοιμοι να αναλάβουν την ευθύνη για το μακελειό που ήδη άρχισε και δεν θα αρχίσει «αν πάει στο Δικαστήριο ο Γιώργος Παπανδρέου», αλλά αν ο Παπανδρέου και οι όμοιοι του δεν φύγουν όσο πιο γρήγορα γίνεται από το Πολιτικό Σκηνικό.

Add comment


Security code
Refresh