NewsTrap

Γκάλοπ - ομαδικός τάφος για τα κυβερνητικά συνεταιράκια

E-mail Εκτύπωση PDF
1dimoskop

Επιμέλεια Γιάννης Βασιλακόπουλος

Σε ομαδικό "τάφο" βάζουν οι πολίτες όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα καταχωνιάζοντας τους αυτουργούς της εθνικής και κοινωνική μας ταπείνωσης στα έγκατα της ιστορικής αποδοκιμασίας και της λήθης, με τις απαντήσεις που δημοσιεύονται αύριο στη δημοσκόπηση της VPRC για λογαριασμό του περιοδικού Επίκαιρα. Καταργώντας τους παραδοσιακούς πολιτικούς προορισμούς, η χειμαζόμενη κοινωνία βάζει τα θεμέλια για ένα νέο πολιτικό σκηνικό ρίχνοντας στο πυρ το εξώτερον τους άθλιους πολιτικούς συνεταίρους της κυβέρνησης Παπαδήμου. Οι ερωτηθέντες προτάσσουν τα πολιτικά κόμματα που αντιδρούν με δυναμικό τρόπο στην πραγματικότητα που βιώνουμε, ενώ ακόμα και η ΝΔ που προηγείται, τελεί υπό κατάρρευση...

 

Αξίζει να αναφέρουμε πως η  Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να σχηματίσει συμμαχική κυβέρνηση ούτε με το ΛΑΟΣ ούτε όμως και με το ΠΑΣΟΚ, αν τα δύο τελευταία συνεχίσουν την καθοδική τους πορεία, σύμφωνα με το νέο γκάλοπ της VPRC που δημοσιεύουν αύριο τα Επίκαιρα.

Ειδικότερα, το ΠΑΣΟΚ καταλμβάνει την πέμπτη θέση (12%) στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου, ενώ την πρώτη θέση καταλαμβάνει η ΝΔ με 30,5%, την δεύτερη η Δημοκρατική Αριστερά με 13%, ενώ τις επόμενες δύο θέσεις μοιράζονται ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ με το ίδιο ακριβώς ποσοστό(12,5%).

Η νέα δημοσκόπηση αποτυπώνει την κρίση του πολιτικού συστήματος με την διάχυση της ψήφου σε πολλά κόμματα, από τα οποία το ΛΑΟΣ, που βρίσκεται σε καθοδική πορεία, διεκδικεί ποσοστό 6%. Οι Οικολόγοι Πράσινοι συνεχίζουν να βρίσκονται στο όριακό για την είσοδο στη Βουλή 3%, ενώ η Δημοκρατική Συμμαχία, το Αρμα Πολιτών και η Χρυσή Αυγή μοιράζονται το ίδιο ποσοστό (2.5%). Περίπου 1% κερδίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και 0,7% το Κόμμα Κυνηγών, που εμφανίζεται πλέον σταθερά σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Στοιχεία από parapolitika gr

Προσθέστε σχόλιο


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Hotel Dolphin St. Georgio - Antiparos

11dgaeg

Κάντε τις κρατήσεις σας μέσω της εφημερίδας μας και θα έχετε ΕΚΠΤΩΣΗ  10% στην τιμή.

Share/Save/Bookmark