NewsTrap

Πού το πάει ο Γιώργος με το Χρυσοχοϊδη;

E-mail Εκτύπωση PDF
gao

Ρεπορτάζ

Του Κώστα Παππά

Αύριο  κληρώνει για το Μιχάλη Χρυσοχοϊδη καθώς στελέχη του ΠΑΣΟΚ διέρρεαν σήμερα οτι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι σφόδρα ενοχλημένος από τις δηλκώσεις του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Αύριο ο Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον Φίλιππο Πετσάλνικο, Έξαρχο, Ευθυμίου και Πρωτόπαπα.

 Ο Γιώργος Παπανδρέου σήμερα το πρωί ήταν πιο κοντά στην ανακοίνωση της απόφασης για τη διαγραφή του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, αλλά από το μεσημέρι δέχθηκε εισηγήσεις να μην ανακοινώσει αύριο την απόφασή του , αλλά να περιμένει μια ακόμα αφορμή από τον Υπουργό Ανάπτυξης, κάτι που δεν φαίνεται να αργεί , αφού ο Χρυσοχοϊδης φαίνεται να επιδιώκει την κομματική δίωξη από τον νυν Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Πιστεύει ότι μια ενδεχόμενη δίαγραφή του θα λειτουργήσει ευεργετικά στα σχέδιά του για την πρωόθηση της υποψιφιότητάς του για το ΠΑΣΟΚ. 

Ο Παπανδρέου δεν θέλει σε καμία περίπτωση να κάνει μια κίνηση δώρο στο Χρυσοχοϊδη. Δύο είναι τα πιθανα  σενάρια των επόμενων ωρών, για τα οποία ο ΓΑΠ έχει ήδη δεχθεί εισηγήσεις, για το μέλλον του πρωτοκλασάτου στελέχους του ΠΑΣΟΚ. Το πρώτο που υποστηρίζεται από κάποιους συνεργάτες του Παπανδρέου, αναφέρει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην διαγραφή Χρυσοχοϊδη , ώστε να ενισχύσει τη θέση του εν όψει της οριστικής ανακοίνωσης του Παπανδρέου για την ενδεχόμενη εκ νέου διεκδίκηση της θέσης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.Το δεύτερο σενάριο που επεξεργάζεται ο Παπανδρέου είναι να αφήσει τον Υπουργό Ανάπτυξης να συνεχίσει τις δηλώσεις ,που κατά κοινή αντίληψη, γίνονται με μια συγκεκριμένη στόχευση που τραβάει σαν αλεξικέραυνο τους κεραυνούς της ηγεσίας του κόμματος.

Το θέμα Χρυσοχοϊδη πάντως, έχει και παράλληλες προεκτάσειος καθώς από την απόφαση του παπανδρέου θα φανούν και άλλα πράγματα για το αν ο νυν Πρόεδρος θα διεκδικήσει ξανά την ηγεσία. Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με τριακονταετή εμπειρία στα πράγματα του κόμματος είπε στη NEWSTRAP , πριν από λίγο ότι "η όποια απόφαση για το Χρυσοχοϊδη θα δείξει που το πάει ο Ππανδρέου, αν τον διαγράψει να περιμένετε την υποψηφιότητά του". Εις αύριον  λοιπόν τα σπουδαία. 

 

 

 

Προσθέστε σχόλιο


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Hotel Dolphin St. Georgio - Antiparos

11dgaeg

Κάντε τις κρατήσεις σας μέσω της εφημερίδας μας και θα έχετε ΕΚΠΤΩΣΗ  10% στην τιμή.

Share/Save/Bookmark