NEWSTRAP.GR

74 ταινίες μικρού μήκους από μαθητές

E-mail Εκτύπωση PDF

Τις προβολές στην Αθήνα και τη Θεσσαλοmathitaineisνίκη θα ακολουθήσει η τελετή απονομής των βραβείων

Το «5ο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών Πάμε Σινεμά;» θα διεξαχθεί απόψε στην Αθήνα στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Μονής Λαζαριστών, με 74 μικρού μήκους ταινίες από σχολεία όλης της Ελλάδας. Τις προβολές στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, που θα πραγματοποιηθούν το μεσημέρι, θα ακολουθήσει η τελετή απονομής των βραβείων, στις 7.00 μ.μ., με ζωντανή δορυφορική σύνδεση των 2 αιθουσών από τη ΝΕΤ σε συνεργασία με την ΕΤ3. Η Ναταλία Δραγούμη στην Αθήνα και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στη Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσουν την τελετή.

Τα βραβεία θα απονείμουν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο πρύτανης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Γιώργος Χαρβαλιάς, ο πρύτανης του ΑΠΘ Γιάννης Μυλόπουλος, ο διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Δημήτρης Εϊπίδης και ο πρόεδρος του New York College, Ηλίας Φούτσης.

Στην τελετή απονομής συμμετέχουν με δηλώσεις τους οι: Διονύσης Σαββόπουλος, Θάνος Μικρούτσικος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Παναγιώτης Γιαννάκης, Λάκης Λαζόπουλος κ.ά.

ethnos.gr

Add comment


Security code
Refresh