NEWSTRAP.GR

Γιαούρτωμα σε παρουσιαστή

E-mail Εκτύπωση PDF

1igiaoyrtiΣκοτεινοί κύκλοι της διαπλοκής απεργάζονται σενάρια εμπλοκής της γαλακτοκομίας με την πολιτική και την... δημοσιογραφία!

 

Ας του 'ρθει-ένα βίντεο που πρέπει να δείτε...

Γράφει : ο Απολιτικός

 

Η συνταρακτική είδηση για “γαλακτοπραγία” εναντίον δημοσιογράφου, είναι η χειρότερη εξέλιξη – που θα περίμενε κανείς - στη σύνθετη και πολυτάραχη πολιτική σκηνή της χώρας και αποκαλύπτει σχέδιο που στρέφεται σαφώς εναντίον της ελληνικής γαλακτοκομίας, μια από τις λίγες εναπομείνασες συνιστώσες της παραγωγικής ανάπτυξης της χώρας μας.

 

Το video που ακολουθεί είναι αποκαλυπτικό. Τα γεγονότα διαδραματίστηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή που την προηγούμενη είχε φιλοξενήσει τηλεφωνικά εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Η εκπομπή που παρουσίαζε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μπούρχας, την Παρασκευή (6/4/12) γύρω στις 21.20 το βράδυ, στον τηλεοπτικό σταθμό Ήπειρος Tv 1, φέρει τον ατυχή τίτλο “εν λευκώ”, τον οποίο επιχείρησε να επιβεβαιώσει, ομάδα διαφωνούντων, που εισέβαλε ξαφνικά στο studio.

 

Επειδή τα παθήματα πρέπει να γίνονται μαθήματα

 

Επειδή σήμερα ασκείται συστηματική βιαιοπραγία στις κλασσικές έννοιες, των οποίων το περιεχόμενο μεταλλάσσεται κατά το δοκούν πολιτικών και δημοσιογραφιάδων.

 

Επειδή οι έννοιες “αυτοκτονία” , “διαμαρτυρία”, “αυτοθυσία” κ.λ.π. δεν δύνανται να εμπεριέχουν από μόνες τους πολιτικό χαρακτήρα και ως εκ τούτου ως πράξεις δεν είναι αυτονόητα “πολιτικές”, παρά μόνον εάν τους δοθεί ο ορισμός αυτός κατά το δοκούν.

 

Εμείς αποφεύγουμε να χαρακτηρίσουμε τη πράξη που αποθανατίζεται στο video και περιοριζόμαστε να την αναφέρουμε ως “ βίαια και επαναλαμβανόμενη εκτόξευση γαλακτοκομικού προϊόντος κατά προκαθορισμένου δημοσιογραφικού στόχου”, όπως το λένε στην απλή γλώσσα : “ας του 'ρθει”.

Προτιμούμε λοιπό να αφήσουμε στη κρίση των αναγνωστών τον χαρακτηρισμό και την εννοιολογική επεξήγηση της πράξης.

 

Τώρα όσοι από αυτούς που είδαν το video, το κατάλαβαν και νομίζουν ότι τους αφορά, ας προσέξουν.

Όσοι δεν το κατάλαβαν, μπορούν να το δουν περισσότερες φορές μέχρι να το καταλάβουν, γι αυτό άλλωστε το αναρτήσαμε.

Στην περίπτωση αυτή έχω την γνώμη ότι θα τους δοθεί η δυνατότητα να διδαχθούν από το συγκεκριμένο στυλ μετάδοσης των τηλεοπτικών εκπομπών.

 

Υ.Γ. Την είδηση μετέδωσε και η ρωσική τηλεόραση και ανάρτησε στην ιστοσελίδα της, μόνο με γραπτά σχόλια, ίσως γιατί θεώρησαν, ότι δεν είναι αναγκαία μια εκτενέστερη επεξήγηση !!!

ωστόσο προκαλεί ερωτηματικά η παντελής έλλειψη στοιχειώδους αναφορά από τα ελληνικά μέσα – αν μη τι άλλο – σαν έκφραση υποστήριξης και αλληλεγγύης προς τον συνάδελφό τους, προς το παρόν τουλάχιστον !!!!!

 

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Add comment


Security code
Refresh