NEWSTRAP.GR

Μια απάντηση στα περί… ξόβεργας Καμμένου

E-mail Εκτύπωση PDF

Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

τ.επικ.καθηγητής ΕΜΠ

 

 Προσωπικά δεν είμαι με κανένα κόμμα αλλά θεωρώ ότι ο μόνος που μπορεί να αφαιρέσει ψήφους από το Σαμαρά, με πιθανά σωτήρια για τη χώρα αποτελέσματα, είναι ο Καμμένος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δοκιμαστεί στην πράξη.

Το να  του ρίχνει όμως ο συνεργάτης σας  Θύμιος  Παπανικολάου λάσπη με το τσουβάλι,επειδή, λέει,τον κάλεσε ο Παπαδακης και η ΝΕΤ, είναι ολωσδιόλου απαράδεκτο και θυμίζει τα πονηρά «αργυρά» σχόλια στο Κοντρα του Κουρή από το  Βαρβαγιαννη για να κτυπήσει το Καμμένο.

 Προφανώς ο κ. Παπανικολάου δείχνει να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο Τσίπρα,. Παρ όλον ότι συνεχώς καλείται από όλα τα κανάλια και   χθες τον συνεχάρη ο τούρκος πρέσβης για την αντιδραση στην απόφαση του Αρείου Πάγου για την «τουρκική» ένωση Ξάνθης και πιθανόν για την ένθερμη υποστήριξη του στο Αννανιακό σχέδιο εκτουρκισμού της Κύπρου.

 Δεν πιστεύω επίσης να διαφεύγει του κ. Παπανικολάου η παρέλαση του Τσίπρα στα Σκόπια για να τους δοθεί το όνομα , ούτε το ότι στο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται η διαβόητη «Αντιγόνη» και το άλλο συνημμένο «ισότιμο» μέλος, ούτε το ότι σχεδόν το σύνολο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν υπέρ του σχεδίου Αννάν. Νεοταξικές λεπτομέρειες βέβαια.

 Είναι κρίμα η διαδικτυακή σας εφημερίδα που με την αξία της απέκτησε αξιοπιστία να καταστραφεί από ύποπτα σχόλια ως το κατωτέρω.

Ο κύριος  Παπανικολάου μπορεί να έχει οποιαδήποτε επιφύλαξη όπως και εγώ. Δεν δικαιούται όμως να ρίχνει φανερά ύποπτη λάσπη.

Add comment


Security code
Refresh