NEWSTRAP.GR

Πόσο δούλοι μπορούν να γίνουν ακόμα ;

E-mail Print PDF

fovosΤου Κώστα Παππά

Η κυβέρνηση αυτή είναι επικίνδυνή και ανάλγητη, αυτό είναι γνωστό και φαίνεται κάθε μέρα σε κάθε έκφανση της ζωής κάθε πολίτη σήμερα στην Ελλάδα. Φαίνεται όμως ότι και η δουλικότητα αυτού του πολιτικού προσωπικού που σήμερα κυβερνάει την Ελλάδα.Σήμεαρ μαθαίνουμε ότι τελικά το Υπουργείο Εργασίας δεν κατάφερε τελικά(όχι που θα το κατάφερνε) να αποσυνδέσει από την μείωση του βασικού μισθού το επίδομα ανεργίας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα μέτρα ο άνεργος από 14 Μαρτίου θα εισπράττει το ποσό των 359 ευρώ. Η τρόϊκα τελικά δεν πείστηκε από την όποια επιχειρηματολογία του Υπουργείου, έτσι μας λένε, και δεν δέχθηκε την αποδέσμευση του ξεροκόματου που έδινε το κράτος στους άνεργους.

Μετά από αυτά προβλέπουμε οτι είναι  πλέον ζήτημα κάποιων λίγων μηνών μια κοινωνική αντίδραση τόσο ηχηρή όσο δεν μπορεί να διανοηθεί αυτό το ανάλγητο πολιτικό προσωπικό. Προσοχή λοιπόν στον θυσιαζόμενο ελληνικό λαό , ο οποίος μετά την πρώτη ζάλη από τη γροθιά που έχει δεχθεί σε λίγο εκ των πραγμάτων θα είναι τόσο πεινασμένος που θα δαγκώνει και μάλιστα πολύ άγρια.

Add comment


Security code
Refresh