NEWSTRAP.GR

Σερ Βασίλειος Μαρκεζίνης: Δεν είμαι και δεν θέλω να γίνω πολιτικός

E-mail Εκτύπωση PDF

Με τη χαρακτηριστική φράση «θα μείνω απλά άγαμος» ο γνωστός ακαδημαϊκός σερ Β. Μαρκεζίνης διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια που τον ήθελαν να κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο συνεργαζόμενος με το νέο κόμμα του Π. Καμμένου «Ανεξάρτητοι Ελληνες».

 

 Ο σερ Β. Μαρκεζίνης, στην ομιλία του στο Πολεμικό Μουσείο χθες, χαρακτήρισε λανθασμένη την επίθεση κατά της Αριστεράς



Σε εκδήλωση συζήτησης και ανταλλαγής σκέψεων και προτάσεων, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Πολεμικό Μουσείο, ο Β. Μαρκεζίνης, απευθυνόμενος σε εκατοντάδες φίλους και αναγνώστες των βιβλίων του, ξεκαθάρισε ότι «δεν είμαι και δεν θέλω να γίνω πολιτικός. Θέλω να έχω την ελευθερία της σκέψης», ενώ διέψευσε και τα σενάρια περί συνάντησής του με τον Π. Καμμένο.

Σκληρή προσαρμογή

Στην ομιλία του ο κ. Μαρκεζίνης τόνισε ότι οι πολίτες της χώρας έχουν υποστεί μια πολύ σκληρή δημοσιονομική προσαρμογή και οι αντοχές τους πλέον είναι από ελάχιστες έως ανύπαρκτες, κάτι που, όπως είπε, «θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τους όποιους κυβερνώντες».
Αναφερόμενος δε στην Αριστερά χαρακτήρισε λανθασμένη την επιθετική τακτική κατά των κομμάτων της, ωστόσο έκανε λόγο για τα λάθη που έχει υποπέσει η Αριστερά, με επίκεντρο τα εθνικά μας θέματα.


«Είμαστε όλοι Ελληνες. Υπάρχει οριζόντια τιμωρία των Ελλήνων πολιτών; Πώς αύριο θα κυβερνήσουν; Πώς θα γίνει αυτό με νέα και χειρότερα μέτρα ante portas; Πώς θα κυβερνήσεις όταν έχεις χαρακτηρίσει το 35-40% αριστεριστές και εξτρεμιστές;» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο σερ Β. Μαρκεζίνης.
ethnos.gr

Add comment


Security code
Refresh